U bent hier: Functies
Persoonlijke hulpmiddelen

Screenshots

Klik op de afbeelding om
de screenshots te bekijken

Registreer je proefaccount

Online personeelsadministratie

Je personeel is belangrijk, maar de administratie hiervan is niet altijd het primaire aandachtspunt. Prettig Personeel is je helpende hand en zorgt ervoor dat jouw personeelsadministratie tot in de puntjes geregeld is. Zo houd jij voldoende tijd over om je zorgeloos op het ondernemerschap te richten.

Het online personeelsdossier geeft je in één oogopslag alle informatie van je werknemers. Geen gedoe meer, altijd oproepbaar en makkelijk aan te passen.
Verzuimbeheer ingewikkeld? Registreer nu zelf alle ziekmeldingen en beheer je verzuim eenvoudig volgens de Wet Verbetering Poortwachter.
Is het contract getekend, kopie ID-bewijs ontvangen en is er een opgaaf voor de loonheffingen getekend? Weet zeker dat je alle belangrijke stappen hebt gezet met de slimme takenlijst.
Je wilt je focussen op het ondernemerschap zonder iets te vergeten. Vertrouw op de automatische herinneringen per e-mail zoals een verjaardag of een contract dat afloopt.
Wil je snel en eenvoudig een nieuw contract opstellen? Met één druk op de knop beschik je over een nieuw contract of wijzigingsbrief.
Snel en overzichtelijk plan je functioneringsgesprekken in en leg je de gespreksverslagen vast in het online dossier.
Een computer en internet, meer heb je niet nodig om te beschikken over de personeelszaken binnen jouw snelle en veilige omgeving. Wat wil je nog meer?