U bent hier: Over ons
Persoonlijke hulpmiddelen

Over ons

Waar staat Prettig Personeel voor?

Een complete, flexibele en betaalbare online HRM oplossing voor het MKB, met als doel personeelsadministratie een stuk prettiger en overzichtelijker te maken.

Wie zijn wij?

Prettig Personeel is geheel ontwikkeld door Zest Software. Sinds 2003 met een jong, deskundig en gemotiveerd team de specialist in online totaaloplossingen op basis van Open Source Software. Zest Software werkt volgens de zeven kernwaarden:

  • leergierig
  • menselijk
  • kwaliteit
  • open (source)
  • community
  • humor
  • eerlijk

Deze kernwaarden maken het bedrijf sterk en dat zie je terug aan de werkwijze en de omgang met klanten. Meer informatie over Zest Software.

Waarom Prettig Personeel?

Prettig Personeel is geheel ontwikkeld vanuit de eigen vraag en de vraag binnen onze omgeving naar een eenvoudige, maar zeer complete oplossing om alle belangrijke personeelszaken op orde te brengen en te houden tegen een eerlijk tarief. De tools die op de markt worden aangeboden zijn veelal veel te uitgebreid en weinig gebruiksvriendelijk. Wij hebben geluisterd naar mede-ondernemers en de uitkomst hiervan gecombineerd met onze specialistische kennis van zowel personeel & arbeid als webtechnologie.

Personeelsadministratie wordt vaak lastig en tijdrovend genoemd, maar tegelijkertijd is het erg noodzakelijk om een goed beeld te hebben van je totale personeelsbestand, zodat je mogelijke knelpunten snel signaleert en je goede mensen niet alleen aan boord houdt, maar ook maximaal gebruik maakt van hun capaciteiten. Door gebruik te maken van onze slimme online HRM oplossing wordt het bijhouden van je personeelzaken een stuk prettiger en bereik je goede resultaten met je team, terwijl je geld bespaart.

Prettig kennis te maken

Wil je graag kennis maken met het team van Prettig Personeel? Dat kan door contact met ons op te nemen via email of telefoon.

De toekomst

Ontwikkelen en innovatie zitten beiden in ons bloed. We werken dan ook voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen en blijven de bestaande functies verbeteren. We luisteren naar jou en mede daarom is de feedback van onze gebruikers erg belangrijk. Laat je horen via mail, telefoon of persoonlijk gesprek!