U bent hier: Start gratis
Persoonlijke hulpmiddelen

Registreer je proefaccount

Start gratis

Proberen is bij ons écht proberen. Iedere nieuwe gebruiker kan een maand lang de volledige versie van Prettig Personeel proberen. Ga direct aan de slag en maak eenvoudig medewerkers, contracten en documenten aan. Zo probeer je alle functies van het systeem zonder enige beperking.

De gegevens uit je proefaccount kun je na een maand als start voor je eigen account meenemen. Wil je een frisse start maken, dan is dat ook geen enkel probleem. Ben je na 30 dagen nog niet overtuigd, dan vervalt je proefaccount automatisch zonder dat je ergens aan vast zit.

Omdat veel gebruikers het fijn vinden om een online handleiding te gebruiken, is ook hier aan gedacht. Zodra je bent ingelogd is er een online handleiding beschikbaar, die kort, bondig en in helder Nederlands, inclusief screenshots is opgesteld.

Hulp nodig bij het invoeren van je personeelsgegevens? Of je nu papieren dossiers, excel sheets of een andere oplossing gebruikt, lever de gegevens (digitaal) bij ons aan en wij zorgen dat deze op een zorgvuldige manier in je veilige online omgeving worden geladen. Vanaf € 10,00 per medewerker.

Voor overige vragen neem je contact op met het team van Prettig Personeel. Tijdens kantoortijden beantwoorden wij zo snel mogelijk je vragen via de e-mail of telefoon.