U bent hier: Voordelen
Persoonlijke hulpmiddelen

Screenshots

Klik op de afbeelding om
de screenshots te bekijken

Registreer je proefaccount

Wij bieden een persoonlijke aanpak

Het systeem is veilig en betrouwbaar, maar daar houdt het voor ons niet op. Of je nu hulp nodig hebt bij de overstap naar Prettig Personeel of vragen hebt op het gebied van P&O. Wij vinden het belangrijk om deskundig advies te geven aan onze gebruikers. We zijn er tenslotte om jouw personeelszaken een stuk efficiënter, goedkoper en prettiger te maken.

Onze klanten ontvangen altijd persoonlijke ondersteuning van een vast team. We beschikken over specialistische kennis van zowel de techniek als personeel & organisatie.
Je beheert zelf eenvoudig je ziekteverzuim volgens de Wet Verbetering Poortwachter, een duur arbocontract is zo niet meer nodig. Kies voor arbodiensten op oproepbasis en verlaag zo je jaarlijkse arbokosten.
Binnen enkele minuten maken wij je account aan en kun je aan de slag. Onze gebruiksvriendelijke lay-out met duidelijke iconen is voor iedereen toegankelijk.
De herinneringen per e-mail laten je weten wanneer er iemand jarig is of wanneer er een contract afloopt. Je blijft automatisch op de hoogte van alle belangrijke zaken.
Geen problemen met ingewikkelde software. Prettig Personeel is volledig online via een veilige HTTPS verbinding. Daarnaast is het systeem snel en flexibel en zorgen wij voor een back-up van al je gegevens.
Over het tarief zijn wij heel helder. Je betaalt een vast bedrag per ingevoerde medewerker en rekent per maand af.